Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Programator, Controller irigatii Irritrol New Rain Dial

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12659 lei Lei
Brand
Irritrol, Italia
Out Of stock
Descriere
Programatorul, controllerul Irritrol New Rain Dial este unul modular, modern si performant.
Ofera un acces usor la terminalele de conectare a electrovanelor si la bateria de back-up.
Protectie la intemperii se poate monta la exterior.
Numar electrovane comandate: 6, 9 sau 12.
Programatorul este pregatit pentru lucrul cu telecomanda - este prevazut cu conector RJ-11 pentru conectarea directa la sistemele portabile de control la distanta Irritrol KSR-KIT si CMR-KIT.
Memorie non-volatila: pastreaza in memorie fara tensiune toate programele de udare definite de utilizator.
Ofera o sursa de alimentare de rezerva pentru a mentine actuala ora si data pe perioada unei pene de curent care dureaza pana la 24 de ore.
Baterie de back-up: mentine ora curenta si data daca avaria de tensiune dureaza mai mult de 24 de ore. De asemenea, permite "programarea din fotoliu "a controllerului inainte de instalare.
Ofera trei programe de udare independente - permite programelelor sa fie adaptate in mod specific pentru diferite portiuni ale peisajul; de exemplu, peluze, arbusti si arbori.
Ofera trei timpi de udare pe fiecare program - permite operarea automata pe fiecare program de pana la de trei ori pe zi
Programare Skip Days: permite programarea udarii la un anumit interval, variind de la 1 (in fiecare zi) pentru a 31 (o data la fiecare 31 de zile).
Programare Par / Impar: permite programarea udarii in zile pare sau impare.
Excludere irigare: permite excluderea irigarii in timpul saptamanii specifice a zilelor Par / Impar sau a unui numar (Skip) zile de irigare.
Programul de Stiva / Suprapunerea: ofera posibilitatea de a limita functionarea la un program / statie la un moment dat (stiva), sau sa permita pana la trei programe sau statii sa functioneze simultan.
Verificare program: o caracteristica tip ciclu ce permite functionarea fiecarei electrovane in ordine pentru un timp selectat intre 1-10minute. Perfect pentru instalatiile noi!
Programarea live: permite modificari de programare in orice moment, chiar si in timpul udarii!
Mod functionare controller: complet automat, semi-automat si manual.
Advance manual - Permite avansul manual al unei statii in timpul functionarii (manuala sau automata).
Off sau Stop: opreste imediat si previne orice activitate de udare fara programe.
Patru locuri disponibile pentru a elimina rapid ori start - Patru "OFF" pozitiile sunt prevazute in afisajul de timp pentru a elimina nedorite incepe ori; reducand semnificativ cantitatea necesara sa derulati.
Intarziere irigare:permite amanarea programului de irigare cu 1 la 9 zile apoi reia in mod automat programul normal de irigare.
Bugetul reglabil de apa: permite modificarea timpului de irigare la toate electrovanele din cadrul unui program ce urmeaza sa ruleze prin scalare in intervalul 200% - 0% (Off). In plus, o valoare de buget apa poate fi aplicat la programele individuale ale lunii specifice atunci cand este de preferat bugetare apa de sezon. Aceasta este o caracteristica de mare importanta pentru aplicatii inteligente de apa.
MV /electro-pompa: permite comanda unei electrovane principale sau a unei pompe. /
Posibilitate de control pompa pe statii individuale.
intarziere secventa irigare: ofera o perioada de intarziere reglabila intre statii in timpul programului de irigare pentru o perioada de recuperare necesare inchideri lente a electrovanelor sau a umplerii bazinelor cu apa.
MV / Controlul pompei in timpul unui program: permite Valve Master /Pompa de operare sa fie activ sau inactiv in timpul unei intarzieri statie Perioada. - Ploaie Dial-R ofera posibilitatea de a alege!
Circuit de protectie: ajuta la protejarea componentelor electronice impotriva variatiilor de tensiune si a descarcarilor electrice.
Functie Breaker diagnostic - permite operatorului sa detecteze orice statie cu un scurt-circuit sau solenoid defect. Afiseaza "FUS" si numarul statiei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura