Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Senzor ploaie Orbit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1699 lei Lei
Brand
Orbit, SUA
Out Of stock
Descriere
Se instaleaza cu usurinta pe orice sistem automat de irigare, apoi opreste aspersoarele in caz de furtuna si le tine oprite, compensand automat cantitatea de precipitatii care a avut loc.

Discurile absorb apa si se extind proportional cu cantitatea de ploaie care a cazut (de exemplu, o rafala mica de nori ar avea ca rezultat o absorbtie mica, o furtuna de 6 inchi ar duce la mai multa absorbtie si expansiune). Pe masura ce discurile incarcate cu umiditate se extind, ele activeaza in cele din urma un comutator care intrerupe circuitul de la controler la supapele solenoide. Odata uscate, acestea se contracta si elibereaza comutatorul. Senzorul de ploaie se reseteaza automat fara a afecta niciodata controlerul dvs. Nu exista o modalitate mai buna de a va asigura ca un sistem nu uda atunci cand nu este nu este necesar.

Caracteristici si Beneficii

INTARZIERE PLOI: Nu mai udati in conditii de ploaie.
SENSIBILITATE REGLABILA LA PLOI: Alegeti cata apa de ploaie colecteaza senzorul dvs. de la 1/8 inch la 1 inch de precipitatii inainte de a semnala temporizatorul pentru a opri aspersoarele.
INCLUDE: 9m de fir pentru a conecta senzorul la temporizatorul de sprinklere.
DESIGN UNIVERSAL: Functioneaza cu majoritatea sistemelor de sprinklere existente.
MONTARE SIGURA: Folosind filet de teava femela de 1/2 inch, teava din PVC folosind adaptorul inclus pentru filet tata, jgheaburi de ploaie sau suport de montare pentru suprafete plane.
Aerisirea reglabila cu disc, rapid sau lent.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura